Kategória: Zarándok felszerelése

Zarándokok tapasztalatai

Nemrég elzarándokoltunk Santiagóba. Köszönjük szépen a zarándokútra és a szálláslehetőségekre vonatkozó információkat. Örömmel jelentjük, hogy a szlovák zarándokútlevél teljes mértékben érvényes. Mindenhol gond nélkül kaptunk szállást, és megkaptuk a zarándokút megtételét igazoló tanúsítványt, a Compostelát is.

Dominika, Katka a Evka
2017. május 15.

Termékeink megvásárolhatók az alábbi helyeken

A zarándoklathoz szükséges felszerelést a Szent Jákob-út mentén online vásárolhatja meg ezen az oldalon, vagy a teljes útvonal mentén található terjesztési pontok hálózatában .

Postaköltség és szállítási határidő

Több termék is postázható egy csomagban. Minden megrendeléshez postaköltséget számolunk fel, melynek minimális összege 3,50 €, illetve a küldemény összsúlya alapján kerül meghatározásra.

Szlovákia és Csehország területén utánvétes csomagküldést vállalunk. Egyéb országba való kézbesítés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Kérjük, expressz kézbesítési igényét tüntesse fel a megrendelés “megjegyzések” rovatában. Mivel mindannyian önkéntes munkát végzünk, a megrendelés feldolgozása akár 10 munkanapot is igénybe vehet.